Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ramos: “Jöhet Neymar a Realba, de előtte egyeztetnünk kell vele a nővére szülinapjáról”

A katalán Mundo Deportivo értesülései szerint nem zárható ki, hogy Neymar hamarosan a Real Madrid játékosa lehet. A hírt persze fenntartásokkal kell kezelni, ahogy ezt Sergio Ramos is tette, amikor a brazil Madridba igazolásáról kérdezték. 

15101824524265

Forrás: Marca

A katalán sajtó hozta le a hírt, hogy Neymar édesapja és egyben ügynöke továbbra is tartja a kapcsolatot Florentino Pérezzel, a Real Madrid elnökével. Francia lapértesülések szerint egyre rosszabb a brazil kapcsolata edzőjével, Unai Emeryvel, így akár lehet valami alapja a pletykának, ám így is nehéz elhinni, hogy Neymar korábbi csapata legnagyobb riválisához szerződjön. Minden bizonnyal így gondolja ezt Sergio Ramos is, aki a Cadena SER spanyol rádiónak adott interjújában poénkodott a híresztelésről. Az elmúlt években Neymar rendre sérültet jelentett a nővére szülinapján, a legutóbbi ilyen alkalommal pedig a Barcelona ki is kapott a Deportól, ami hozzájárulhatott ahhoz, hogy a katalánok nem nyerték meg a bajnokságot az előző szezonban.

“Szeretek együtt játszani a legjobbakkal, és Neymar az egyik közülük. Szívesen látnám Madridban, de előtte meg kell beszélnünk vele ezt a dolgot a nővére szülinapjával kapcsolatban.”

Habár a spanyol védő szívesen játszana együtt vele, a szurkolók azért már kevésbé fogadnák jól a dolgot. Ramos viszont ezt is megmagyarázta.

“Könnyebb egy Párizsi megállóval Madridba jönni, mint egyenesen Barcelonából. Én kétségkívül leigazolnám, sőt nyitva is hagyom neki az ajtót, ha úgy gondolja decemberben, hogy jönne.”