Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb balhé, belső eltiltás a dortmundi sztárnak!

Rossz időket élnek a német Bundesligában szereplő Borussia Dortmund együttesénél. A sárga-feketék ezúttal a csapat egyik legnagyobb sztárját voltak kénytelen megbüntetni fegyelmi okok miatt.

Eintracht Frankfurt v Borussia Dortmund - Bundesliga

A Bundesligában szereplő Borussia Dortmund a legutóbbi négy bajnoki fordulóban mindössze egy pontot gyűjtött és vezető poziciójából a tabella harmadik helyére esett vissza a csapat.  A sárga-feketék háza táján nincs minden rendben, a csütörtöki nap folyamán a klub egy szűkszavú közleményt jelentetett meg hivatalos közösségi oldalán, melyben arról adtak tájékoztatást, hogy fegyelmi okok miatt ismét megbüntették gaboni labdarúgójukat Pierre-Emerick Aubameyangot. Arról azonban, nem szól a fáma, hogy mit vétett a gólfelelős.

Aubameyangnak nem ez az első ilyen büntetése, tavaly még Thomas Tuchel irányítása alatt hasonló fegyelmi büntetést kapott. Akkor Tuchel kérése ellenére utazott Milánóba a sztárfocista. Egy biztos Aubameyang a pénteki Stuttgart elleni mérkőzésen biztos nem lesz ott a dortmundi kezdőben. A gaboni gólvágó az idei szezonban 11 fellépésén 10 gólt jegyezz a Bundesligában, ez a BVB góljainak valamivel több mint a harmada.

Legfrissebb átigazolási híreinket itt olvashatják (KATT)

Képek: skysports.com