Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: rangadók sora a 13. fordulóban

Rengeteg izgalmat tartogat számunkra a Serie A 13. fordulója. Már ma este érdemes a Digi Sport 1-re kapcsolni, hiszen először egy római derbi várja a nézőket, később pedig a Napoli fog összecsapni a Milannal. Természetesen mi is beszámolunk ezekről a mérkőzés.

seriea3wallpaper

Serie A, 13. forduló:

November 18., szombat:

18:00 Roma  – Lazio (Digi Sport 1)
20:45 Napoli – Milan (Digi Sport 1)

Két rangadó is lesz a Serie A 13. fordulójának nyitányán. Először egy római derbi várja a Serie A szerelmeseit. Az AS Roma már négy mérkőzés óta veretlen, legutóbb a Fiorentinát győzték le 4-2-re. A Farkasok jelenleg az ötödik helyen tanyáznak, a jövőhéten pedig az Atlético Madridhoz látogatnak el. A Lazio fergeteges formában van. Kilenc mérkőzés óta veretlenek, még a Juventus is alulmaradt velük szemben. A Romához hasonlóan nekik is lesz dolguk hét közben, hiszen az Európa-ligában a Vitessét fogadják. A jelenleg az első helyen tanyázó Napolihoz, a hullámzó teljesítményt nyújtó Milan látogat. A Napoli nagy meglepetésre csak egy döntetlent ért el a Verona ellen, így a Juventus mindössze egy pontra van tőlük. Vincenzo Montella állása egy hajszálon függ. A Sassuolo legyőzésével kicsit megnyugodhatott az olasz menedzser, ám ha kikapnak a Napolitól újra nehéz helyzetbe kerülhet.

November 19., vasárnap:

12:30 Crotone – Genoa (Digi Sport 1)
15:00 SPAL – Fiorentina (Digi Sport 2)
15:00 Benevento – Sassuolo
15:00 Sampdoria – Juventus (Digi Sport 1)
15:00 Torino – Chievo
15:00 Udinese – Cagliari
20:45 Inter – Atalanta (Digi Sport 2)

A Sampdoria jelenleg hatodik a bajnokságban, és az utolsó csapat amelyik nincs annyira lemaradva az elsőkhöz képest. Az Inter elleni botlás után magabiztosan verték a Chievot és a Genoát is. A Juventus szorgosan gyűjti a pontokat azért, hogy megelőzze a Napolit. Legutóbb a nullapontos Benevento ellen izzadtak meg. A frissen feljutó kis csapat védekezésének hála, csupán két gólt tudtak szerezni ellenük. Az Inter hasonlóképpen áll, mint a Juventus. Alig két ponttal vannak lemaradva az éllovassal szemben, és ezt tovább csökkenthetik az Atalanta ellen. A milánói csapat legutóbb döntetlent ért el a Torinoval szemben. Az Atalanta szintén csak erre volt képes, hiába a a tabella végén álló SPAL-al csaptak össze.

November 20., hétfő:

20:45 Verona– Bologna (Digi Sport 1)

 

Mihók Richárd