Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arsenal: “Ha Sánchez boldog lenne, a csapat esélyes lenne a bajnokságban!”

Az Arsenalt 2000 és 2007 között szolgáló Lauren szerint Arsene Wenger együttese sokkal jobban szerepelne, ha Alexis Sánchez maximálisan az “ágyúsokra” tudna koncentrálni!

(Kép: goal.com)

Azt eddig is tudtuk, hogy az Arsenal formája nagyban függ Alexis Sánchez teljesítményétől. A klubot 7 éven át szolgáló Lauren szerint ennél azonban többről lenne szó!

“Mindenki tudja, hogy Alexis Sánchez az a játékos, aki képes a különbséget jelenteni, így képes lenne hozzásegíteni a csapatot a Premier League megnyeréséhez is. Ahhoz hogy bajnokságot nyerj, szükséged van ilyen játékosokra mint ő, de persze figyelni kell arra, hogy boldog és elégedett legyen!” – Így az egykori kameruni válogatott hátvéd az Omnisport-nak adott interjújában.

“Vagy megteremtenek mindent ahhoz, hogy boldog legyen, segítik őt ebben, különben sajnos nem fog ugyan azon a magas szinten futballozni. Elég ha megnézzük azt, hogy Sánchez nem ugyan olyan éles és gólveszélyes, mint az elmúlt szezonban volt. És nem is várható el, hogy az legyen, hiszen egy olyan játékosról beszélünk, aki a szezon elején azt mondta, hogy távozni akar…” Tette még hozzá Lauren, utalva arra, hogy a chilei klasszis kapcsán továbbra sem tudni, hogy hosszabbít-e az Arsenallal, vagy esetleg még a télen némi pénzért, netán a nyáron ingyen távozik Londonból.