Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Udinese és a Genoa jutott tovább

A Coppa Italia 4. fordulóján is túl vagyunk. Az utolsó mérkőzéseken gólban nem volt hiány, összesen 12 esett. Az elosztása viszont rendkívül érdekesen alakult.

udiMaxi López a meccs embere (Fotó. facebook.com)

A Perugia az utóbbi időben nincs formában. A szezon kezdetén a tabella élén foglaltak helyet az olasz másodosztályban, azóta viszont lecsúsztak a 14. helyre. Az Udinese igencsak felemásan teljesít. Szintúgy a 14. helyen állnak, azzal a különbséggel, hogy ők a Serie A-t erősítik. Előzetesen nyilván mindenki a fekete-fehérek győzelmét várta, de senki sem számított ekkora különbségre. Az első gólra mindössze 14 percet kellett várni, ekkor Danilo volt eredményes. A góltermelés nem állt meg az első félidőben. Az Udinese 3-0-ra is vezetett, ám egy perccel a szünet előtt ők is kaptak egyet. A második játékrészt rögtön egy találattal kezdték a hazaiak. Azonban hamar jött a Perugia válasza, és kétszer is betaláltak. Ekkor a 61. percben jártunk és 4-3-ra módosult az állás. A vendégeknek idejük sem volt örülni, mivel a gólt követő tíz percben kettőt kaptak. Az utolsó pillanatokra teljesen elfogyott a Perugia és újból kétszer zörrent a hálójuk. Azok akik teljesen belekavarodtak a számolásban (mint én), az Udinese 8-3-ra győzte le a Perugiát. Maxi Lópezt mindenképpen ki kell emelni, hiszen négyszer volt eredményes, emellett egy gólpasszt is adott.

Genoa Crotone

Migliore csak a második félidőben talált be (Fotó: facebook. com)

A bajnokság 17. helyezettje a 15.-kel csapott össze a Coppa Italia negyedik fordulójában. A Genoa nemrég egy rossz sorozatot zárt le, míg a Crotone egyre többször kap ki. Az első félidőt nehezen lehet a világ legjobb első félidői között említeni. Túl sok minden nem történt, leginkább a középpályán folyt a játék. A Genoa dominált, mégis a Crotone alakította ki a legnagyobb helyzetet a 44. percben. Crociata hatalmas labdát kapott, de mégsem tudta gólra váltani a lehetőséget. A második játékrész pörgősebben indult, aminek meg is lett az eredménye. Az 54. minutumban szöglethez jutott a Genoa. A beadást könnyen kifejelték a vendégek, ám Miglioréhez került a labda, aki nem habozott, és hatalmas gólt lőtt. A találat után továbbra is Genoa maradt aktív. Helyzetek mindkét oldalon alakultak, azonban több gól már nem esett. A Genoa jutott tovább, így ők játszanak a Juventus ellen a következő fordulóban.

A Coppa Italia 4. fordulójának eredményei:

Névtelen

A legnagyobb csapatok a következő fordulóban csatlakoznak a Coppa Italiahoz. A Juventus a Genovával, a Napoli az Udinesével, az Inter a Pordenonéval, míg a Roma a Torinoval csap majd össze a legjobb 16 között. Ezeket a találkozókat december 12-étől láthatjátok.

Mihók Richárd