Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Keylor Navas “Az emberek azt hiszik, hogy a Klub-vb egy könnyű sorozat!”

A Real Madrid Costa-Rica-i kapusa, Keylor Navas kitekintett a blancók számára december 13-án, az Al-Jazira ellen kezdődő klubvilágbajnokságra.

(Kép: marca.com)

A Real Madrid vasárnap útra kelt az Egyesült Arab Emírségekbe a 2017-es FIFA Klubvilágbajnokságra. A blancók keretében természetesen ott van Keylor Navas kapus is, aki még az indulás előtt a következőket nyilatkozta a tornáról.

“Az emberek hajlamosak azt gondolni, hogy a Klub-vb egy könnyű sorozat, könnyű megnyerni. Azért mert más csapatok nem a legerősebb ligákból érkeznek, ez még egyáltalán nincs így! Minden egyes meccsre maximálisan kell koncentrálnunk!” – Így Navas, aki felhozta példának a sorozat 2016-os döntőjét, ahol a Real Madrid csak hosszabbításban kerekedett felül a japán Kashima Antlers együttesén.

“Sokszor nagyon kemény meccseket játszunk, és ez a Klubvilágbajnokságon sincs másképp. Azonban nem szabad elveszítenünk az önbizalmunkat, egymásért kell futballoznunk és mindenkinek maximális erőfeszítést kell beleadnia.” – Tette még hozzá a Real hálóőre.

A Real Madrid szerdán 18:00-kor lép pályára az Al-Jazira ellen. A találkozót az m4 sport élőben közvetíti majd!