Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tovább folytatódhat a Donnarumma-saga

Az ismert nyári huzavona után Gianluigi Donnarumma, a Milan rendkívül fiatal “csodakapusa” végül 2021-ig meghosszabította szerződését a milánói klubbal. A piros-feketék szurkolói ekkor nagy levegőt vehettek, hiszen legalább kapusposzton biztosítva látszott a csapat jövője…

0726573aac6ee6bc23d34625e527e37c_169_l

(forrás: lapresse.it)

Ahol azonban Mino Raiola, a hírhedt játékosügynök jelen van, semmiben sem lehetnek biztosak a felek. A római székhelyű sportnapilap, a Corriere dello Sport információi szerint ugyanis újabb “háború” törhet ki Raiola és ügyfele, valamint a Milan vezetősége között. Raiola – jogászán keresztül – állítólag már el is küldte hivatalos kérvényét a Milanhoz, amiben az új szerződés megsemmisítését kéri. Az ok pedig: Donnarumma az aláírás pillanatában “morális erőszaknak” volt kitéve. Tény, hogy az eseményen Raiola nem vett részt, míg az említett jogász az aláírás előtt elégedetlenségét kifejezve elhagyta a termet. Amennyiben az Olasz Liga jóváhagyja a kérelmet, Donnarumma régi szerződése lép újra életbe, aminek lejárata 2018. június 30. Ez egyben azt is jelentené, hogy a fiatal hálóőr akár már januártól ingyen igazolható lenne.

Pár szó erejéig megszólalt az ügyben a Milan frissen kinevezett szakvezetője, Gennaro Gattuso is: “Nekem Donnarummával nincs semmi bajom. A vezetőség intézkedik majd az üggyel kapcsolatban, ha egyáltalán van ennek az egésznek valami alapja. A játékost rendkívül nyugodtnak látom, azt viszont nagyon rosszul viseli, amikor nem jönnek az eredmények, ez pedig egy jó jel.”

(zp)