Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: “Lehetséges, hogy kerestük Griezmannt!”

A FC Barcelona szervezeti kapcsolatokért felelős igazgatója, Guillermo Amor legutóbbi, a spanyol Movistar televíziónak adott interjújából kiderült, hogy a katalánokat is érdekli Antoine Griezmann esetleges leigazolása.

(Kép: as.com)

Guillermo Amort azzal kapcsolatban kérdezték, hogy a katalán Mundo Deportivo című sportnapilap szerint a Barca kapcsolatba lépett Antoine Griezmannal és a játékos ügynökével egy esetleges nyári átigazolást illetően. “Ha ezt írják a sajtóban, akkor ez a helyzet! Lehetséges, hogy kerestük Girezmannt, és talán már előrelépés is történt az ügyben! Ez nem lenne meglepő, hiszen a klubok normál esetben így tesznek egy játékossal.” – Jelentette ki sejtelmes módon a Barca képviselője, aki még megjegyezte azt is, hogy a világ futballjában elkerülhetetlen, hogy játékosokat szóba hozzanak más klubokkal.

A Mundo Deportivo egyébként arról írt, hogy Josep Maria Martomeu, a Barca elnöke a katalán főváros egyik éttermében találkozott az Atletico Madrid csatárának hozzátartozóival.

Hogy Barcelonába, Manchesterbe vagy esetleg másféle vezet-e Griezmann útja a jövőben azt mindannyian kíváncsian várjuk, ugyanakkor a 26 esztendős klasszis távozása Madridból egyre elképzelhetőbb, hiszen már Diego Simeone vezetőedző is elismerte, ha Griezmann menni akar, nem gördítene akadályt elé.