Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Milan hivatalos közleményben reagált a Bonucci körül kialakult helyzetre

Nehéz időket élnek a Milan szurkolói, játékosai, illetve vezetői. Nem elég, hogy a csapat messze az elvárások alatt teljesít, a helyzetet tovább nehezítik egyes kulcsjátékosok ilyen-olyan okokból kialakult bajos dolgai.

bonucci.milan_.sguardo.capitano.2017.2018.750x450

(forrás: ansa.it)

A “Donnarumma-ügy” pár napja pihen, úgy tűnik a héten ismét a csapat kapitányán, Leonardo Bonuccin van a sor. Az olasz válogatott védő hétvégi torinói kiruccanásáról itt írtunk, emellett azonban az utóbbi napokban több olyan hír is szárnyrakelt, miszerint a nyáron megváltóként kezelt Bonucci – eddigi nem túl meggyőző teljesítménye és a csapat borzasztó szereplése miatt – akár már januárban csapatot válthat.

A pletykákat azonban mind Bonucci és környezete, mind a Milan hivatalosan cáfolták: “Milyen érdekes, hogy hirtelen mindenki ismét felfedezte magának Bonuccit! Hirtelenjében átlendültünk a játékos zrikálásától európai topklubok ajánlataiig. Röviden: ezek mind csak nevetséges pletykák. A igazság az, hogy a játékos nem hivatalos formában már minden ilyen híresztelést cáfolt, hamarosan megteszi ezt hivatalosan is, mert Bonucci teljes mértékben elkötelezett a Milan projektje mellett. A játékos jelenleg is keményen edz az edzőtáborban, csakúgy mint társai, hogy a Milan minnél hamarabb elmozdulhasson a táblázaton elfoglalt helyéről.”

(zp)