Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ma pályára lép a Napoli, holnap az Inter a Laziot fogadja

A Serie A 19. fordulójának a legnagyobb mérkőzése egyértelműen az Inter Lazio. A 2017-es év utolsó körében rengeteg izgalom vár a Serie A szerelmeseire, talán még változás is történhet a tabellán.

seriea3wallpaper

December 29., péntek:

20:45 Crotone – Napoli (Digi Sport 1)

A Napoli újra az élen áll, ami leginkább az Inter vereségeinek köszönhető. Az előző fordulóban meglepően nehezen győztek az égszínkékek a Sampdoria ellen, igaz már az első félidőben eldőlt minden. A Crotone rettenetesen nehéz sorsolást kapott, hiszen legutóbb a Lazioval mérkőztek meg, legközelebb pedig a Milannal fognak játszani. Jelenleg kieső helyen állnak, de messze még a szezon vége és nem nagy a lemaradásuk.

December 30., szombat:

12:30 Fiorentina – AC Milan (Digi Sport 1)
15:00 AS Roma – Sassuolo (Digi Sport 1)
15:00 Torino – Genoa (Digi Sport 3)
15:00 Atalanta – Cagliari
15:00 Benevento – Chievo
15:00 Bologna – Udinese
15:00 Sampdoria – SPAL
18:00 Inter – Lazio (Digi Sport 1)
20:45 Verona – Juventus (Digi Sport 1)

A Milan biztosan nem szeretne az év utolsó meccsén is kikapni. Legutóbb még a hazai pálya sem segített, az Atalanta simán győzni tudott. Ha nem jön az eredmény akkor valószínűleg Gattuso sem marad sokáig a Milan padján. Nehéz dolguk lesz a vörös-feketéknek, hiszen a Fiorentina egy elképesztő veretlenségi sorozat adott át a múltnak mikor kikaptak a Laziotól az olasz kupában. A Roma jó formában van. Bár elbukták a Juventus elleni rangadót, a hátrányuk nem olyan vészes. A Sassuolo legutóbbi három meccsét megnyerte, ráadásul az utolsót az Inter ellen játszotta. Talán a Roma lesz a következő áldozat? A 19. forduló rangadóját az Inter vívja a Lazioval. Úgy tűnik a fekete-kékek fáradnak, mivel az utolsó három összecsapásukon nem tudtak győzni. A Lazio (hasonlóan a farkasokhoz) próbál tapadni az élen állókra. A Verona nem áll túl fényesen, bár így is 12 pont választja el őket az utolsó helytől. Nem elképzelhető, hogy a Juventus megizzad ellenük. A zebrák jelenleg másodikok, ám mindössze egy pont választja el őket az első helytől. Ha a Napoli botlik, és a Juve győz komoly változás lesz a tabellán.

Mihók Richárd