Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Bayern középpályását vinné a Chelsea! – sajtóhír

A Bild információi szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea szeretné leigazolni a Jupp Heynckes által irányított Bayern München rutinos chilei középpályását, nevezetesen Arturo Vidal-t… 

3541092_n_vir3

A német napilap úgy értesült, hogy a bajnoki címvédő Chelsea már a januári transzfer időszak folyamán szerződtetni szeretné a chilei kiválóságot. Arturo Vidal minden bizonnyal korábbi edzője, Antonio Conte kérésére érkezhet a londoni klubhoz. Vidal és Conte ugyebár a Juventusnál dolgozhattak együtt korábban, egész pontosan 2011-2014-ig. 

Arturo Vidal 2015 nyarán hagyta el a Bayern München kedvéért a Juventus-t. A chilei középpályás a bajoroknál is kétségtelenül meghatározó játékosnak számít annak ellenére, hogy az elmúlt 1-2 évben nem egyszer röppentek fel vele kapcsolatban olyan hírek, melyek szerint csapatot válthat. A Bayern színeiben ezidáig 112 tétmérkőzésen lépett pályára, melyek során 21 alkalommal volt eredményes. A szerződése nem mellesleg 2019-ig köti a német sztárcsapathoz, a transfermarkt pedig 35 millió euróra becsüli a piaci értékét.. 

Németh Boldizsár