Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Holman csapata a svájci bajnoktól igazolt! – hivatalos

A szlovák élvonalbeli bajnokságban (Fortuna Liga) érdekelt pozsonyi Slovan, amely a magyar Holman Dávidot is folglalkoztatja a szlovák bajnokság legnagyobb volumenű transzferét hajtotta végre jelentette be a pozsonyi klub hivatalos honlapján.

25875

A pozsonyi Slovan hivatalos honlapján jelentette be, hogy szlovén támadót igazoltak Andraž Šporar személyében. A 23 esztendős támadó hosszútávú szerződést kötött a pozsonyi együttessel, a vételárat egyik gárda sem hozta nyilvánosságra, de egyes hírek szerint több, mint 1 millió euróért váltott klubot a szlovén támadó ami a szlovák bajnokság egyik legnagyobb transzferének számít. Mint arról korábban beszámoltunk a Videoton is érdeklődött a szlovén támadó iránt, de végül Szlovákiát választotta. A pozsonyi együttes a tavalyi szezonban Holman Dávid játékjogáért is 700 ezer eurót fizetett a Debrecen együttesének.

A 23 éves támadó legutóbb a Bundesliga 2-ben szereplő Arminia Bielefeld együttesében 9 mérkőzésen 2 gólt szerzett. 2016 januárjában a svájci Basel 3,3 millió euróért szerezte meg, ezzel a szlovén játékos hazájában a legdrágább játékos lett. Šporar négy mérkőzésen lépett pályára a szlovén válogatottban, a transfermarkt szerint értéke 1,25 millió euró. Pályafutása során az Interblock Ľubľana, az NK Olimpija Ľubľana, az FC Bázel és az Arminia Bielefeld csapataiban szerepelt.

A szlovák élvonalban szereplő dunaszerdahelyi DAC együttesénél egyenlőre hivatalos igazolás még nem történt, olyan hírekről  hallani, miszerint Koštrna és Ashiru minden bizonnyal távozik és Zahumenský érkezhet a védelembe.

Kép: Slovan hivatalos honlapja