Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Horvát válogatott védőt igazolt a Besiktas! – hivatalos

Kádár Tamást is foglalkoztató ukrán Dinamo Kyjev és a Besiktas együttese még a két ünnep között megegyezett egymással,  hogy az ukránok horvát válogatott védője Domagoj Vida Törökországban folytatja pályafutását.

26167743_2315850205107576_8806266906514852737_n

A török bajnokság címvédője a Besiktas a tegnapi nap folyamán mutatta be hivatalosan új szerzeményét, a horvát válogatott Domagoj Vidát. A horvát védő Kádár Tamás együttesétől az ukrán Dinamo Kyjev-től érkezik a török fővárosba. A 26 esztendős horvát védő szerződése eredetileg lejárt a Dinamo Kjyev együttesénél és így ingyen került a Besiktas együtteséhez, ahová 2022-ig kötelezte el magát a horvát védő.

Vida 2006-ban a horvát Osijek együttesében kezdte profi pályafutását, ahol négy szezont töltött majd a 2010/11-es szezont a német Bayer Leverkusen együttesében töltötte, de itt nem jöttek be a számításai és csupán 9 mérkőzésen lépett pályára. A következő évben ismét visszatért Horvátországba a Dinamo Zágráb együtteséhez, ahol két szezont töltött el majd ismételten légiósnak állt ezúttal Ukrajnában a Dinamo Kyjev együttesénél szerepelt ahol hat és fél szezon után elhagyta a fővárosi együttesét és Isztambulban folytatja pályafutását.

Kádár Tamás együttese egyébként a mai nap folyamán egy érkezőt is bejelentett méghozzá 4 millió euróért szerződtették a FC Köbenhavn szlovén válogatott szélsőjét Benjamin Verbic-et.

További legfrissebb átigazolási híreinkről ITT tájékozódhatnak

Forrás: Besiktas és a Dinamo Kyjev hivatalos honlapja