Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Patrice Evra a török ligában köthet ki! – sajtóhír

Az általában mindig rendkívül jól értesült Gianluca Di Marzio információi szerint a legutóbb a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Olympique de Marseille-ben megfordult Patrice Evra-t a Galatasaray szeretné szerződtetni…

4b9b4cb86c8b990236fe865babdb8d51

Mint ismert, Patrice Evra és az Olympique de Marseille útjai eléggé izgalmas körülmények között vált el. A rutinos francia hátvéd ugyebár egy Európa-liga mérkőzés kezdete előtt fejbe rúgta az egyik OM drukkert. Ennek következtében Evra-t eltiltották az európai kupamérkőzésektől idén nyárig illetve pénzbírságot is kiszabtak rá. Emellett ugyebár a Marseille vezetősége szerződést is bontott vele az incidens után nem sokkal. 

Nos, ahogyan már említettük, Patrice Evra visszatérhet a futball pályára, hiszen állítólag a Galatasaray szeretné őt szerződtetni. Gianluca Di Marzio szerint hamarosan eldőlhet a sorsa a rutinos francia hátvédnek. Evra karrierjét úgy gondoljuk, nem kell különösebben bemutatni senkinek sem. Pályafutása során eddig olyan csapatokban fordult meg az OM mellett mint a Manchester United, a Juventus és a Monaco. Legsikeresebb éveit kétségtelenül a vörös ördögöknél töltötte, de a Monacónál és a Juventusnál is ért el jelentősebb eredményeket. 

Németh Boldizsár