Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kínai kaland: “Életem nagy lehetősége!”

Carlos Tévez épp a napokban fordított hátat a kínai Szuperligának. Az argentin klasszis helyére azonban hamarosan új sztárcsatár érkezhet/érkezik a Távol-Keletre.

(Kép: as.com)

Mint arról mi is beszámoltunk, Cédric Bakambu januárban a kínai Szuperligába szerződhet. A 26 esztendős csatár most maga is megerősítette mindezt. Kisebb meglepetésre (?) a Kongói Demokratikus Köztársaság válogatottjának sztárja, elárulta, hogy hatalmas lehetőséget lát abban, hogy a Beijing Guan együtteséhez szerződhet. Pedig Bakambunak éppen nem megy rosszul idén a La ligában, ahol 9 eddigi találatával igen előkelő helyen áll a góllövőlistán.

“Majdnem minden eldőlt! Csupán arra várok, hogy a két klub mindenben megegyezzen egymással.” – Idézi a Villarreal csatárát az AS című sportnapilap. “A dolgok nagyon gyorsan változtak körülöttem. Jött a kínai megkeresés, amiről sokéig nem beszéltem senkinek. Egyszerre érzem magam boldognak és szomorúnak, de egy futballista élete már csak ilyen. Ez egy olyan lehetőség, amely megváltoztathatja az életemet is. Természetesen nem volt könnyű meghozni a döntést, sokat rágódtunk ezen a családommal, de végül úgy vélem a legjobb döntést hoztuk!” – Tette még hozzá a gólerős támadó, aki a maga részéről már el is búcsúzott a “sárga tengeralattjáró” nagy családjától: “Rengeteg szép emlék köt a Villarrealhoz. Nagyon élveztem az itt eltöltött két évet. Nagyszerű csapattársaim voltak, a szurkolók egyszerűen fantasztikusok, mindvégig támogattak. Nagyon hálás vagyok mindenkinek, hogy végig kiálltak mellettem. Szerettem itt futballozni, éppen ezért fáj a búcsú!”

A hírek szerint napokon belül véglegesíthetik a felek a transzfert, melynek keretein belül a pekingi klub 40 millió eurót utal majd át a Villarreal számlájára.