Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mesut Özil a Serie A-ban?

A Corriere dello Sport információi szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal kötelékébe tartozó német válogatott támadó középpályást, nevezetesen Mesut Özil-t a Massimiliano Allegri által irányított Juventus szeretné szerződtetni… 

mesuttan_transfer_aciklamasi_gorusme_olacak_1490354808_383

Mint ismert, Mesut Özil egyik legnagyobb kérője a José Mourinho vezette Manchester United, ahogyan említettük, a legfrissebb hírek szerint a Juventus is bejelentkezett a német válogatott támadó középpályásért. A Real Madrid korábbi labdarúgójának a szerződése a jelen állás szerint az idény végén lejár az Arsenalnál, így a nyáron ingyen lehet megszerezni a játékjogát. A zebrák sportigazgatója, Giuseppe Marotta úgymond nagyúr, hiszen az elmúlt években olyan játékosokat csábított ingyen a Juventushoz, mint Sami Khedira, Fernando Llorente, Andrea Pirlo és Paul Pogba, valamint minden bizonnyal Emre Can-ért se kell egy eurót sem fizetniük. 

Mesut Özil 2013 nyarán nem kis meglepetésre elhagyta a Real Madridot, s aláírt az Arsene Wenger vezette Arsenalhoz. Első évében rengeteg kritikát kapott, viszont a második esztendeje már jóval jobbra sikeredett az ágyúsoknál. Bár formaingadozása miatt néha-néha most is megtalálják, viszont ennek ellenére kétségtelenül a londoni klub egyik legnagyobb vezéregyénisége. Az Arsenal színeiben ezidáig 179 tétmérkőzésen lépett pályára, melyek során 36 gólt szerzett illetve 62 találatot készített elő társai között. 

Németh Boldizsár