Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ismét lesöpörte ellenfelét az Atlético – videóval

Az Atlético Madrid már az első mérkőzésen eldöntötte, hogy ki jut a legjobb nyolc közé a Copa del Rey-ben, hiszen idegenben 4-0-ra felülmúlták a harmadosztályú Lleida Esportiut. Minden érdemi kérdés eldőlt, ennek ellenére Simeone csak a győzelmet fogadja el.

atletiAz eső sem állította meg a matracosokat (Fotó: twitter.com)

Simeone már az első mérkőzésen is pihentette a legnagyobb sztárokat, ám ezúttal a kezdőben kapott szerepet Diego Costa. Nem nagy meglepetésre az Atlético kezdte jobban a találkozót. A 16. percben Lucas Hernández fejelt kapufát, majd az azt követő lövését a kapus bravúrral védte ki. Tíz perccel később Costa került helyzetbe, de közvetlen közelről a hálóőrbe lőtte a labdát.

Az álmoskás első félidő után, a második elejét a Lleida nyomta meg. A jég az 58. percben tört meg egy csodálatos támadás után. Úgy tűnt, hogy a matracosok ezt a lehetőségüket is elbohóckodják, ám Costa remekül vette észre a berobbanó Carrascot, aki könnyedén passzolt a kapuba (1-0). A 74. minutumban újra örülhetett az a kb. ötezer szurkoló akik kilátogattak a találkozóra, mivel ismét gólt szerzett az Atleti. Ángel Correa szólója után, Kévin Gameironak már nem volt nehéz dolga (2-0). Vitolo sem akart kimaradni a jóból, tíz perccel a vége előtt ő is betalált (3-0). A 91. percben egy óriási kapufáig is eljutott a Lleida, de a továbbjutáshoz ez kevés volt. Az Atlético Madrid 7-0-ás összesítés jut a legjobb nyolc közé.

Atlético Madrid – Lleida Esportiu 3-0 (0-0)
Helyszín: Wanda Metropolitano; Vezette: Javier Alberola Rojas
Gólszerzők:  Carrasco (58.), Kévin Gameiro (74.), Vitolo (81.) – ill. –
Sárga: – ill. – Gning (59.), Hui Cheng (89.)
Kiállítás: – ill. –

A mérkőzés összefoglalója:

Mihók Richárd