Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Internél köthet ki a Barcelona régóta hiányzó játékosa

Philippe Coutinho megszerzése után a Barcelona nagy erőkkel dolgozik a keret szűkítésén. A távozó játékosok listáján minden bizonnyal szerepet kap majd a hosszú sérüléséből lassan felépülő Rafinha is.

why-rafinha-is-barcelonas-blessing-in-disguise

(forrás: goal.com)

A brazil-spanyol kettős állampolgárságú játékos 2017 áprilisában szenvedett súlyos sérülést a Granada ellen, hivatalos mérkőzésen azóta nem lépett pályára, bár már másfél hónapja a keret többi tagjával edz. A hírek szerint Rafinha édesapja és egyben ügynöke, az 1994-es világbajnok Mazinho az utóbbi időkben nagy erőkkel keres csapatot fiának, és több elutasítás után az Inter vezetőségénél érdeklődéssel fogadták az ajánlatot.

A csapat vezetőedzője, Luciano Spalletti többször is hangoztatta, hogy a januári időszakban csapatának mindenképp erősítésekre lesz szüksége, az Inter vezetősége viszont a pénzügyi Fair Play szabályai miatt nincs könnyű helyzetben. Ez lehet az egyik aduász Rafinháék kezében, hiszen egy hosszú sérülésből visszatérő játékosért nem kérhet túl sok pénzt a Barcelona, akik szívük szerint csak kölcsönbe engednék el a több poszton is bevethető középpályást.

Spanyol lapinformációk szerint az Inter vezetősége már megkereste Luis Enrique-t is – aki alatt Rafinha annak idején debütált a bajnokságban és a játékos nagy tisztelője -, hogy mondjon véleményt az esetleges átigazolással kapcsolatban, és a szakember egyértelműen Rafinha megszerzésére bíztatta a milánóiakat.

(zp)