Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arsenal: “Özil jobb lenne az MU-ban!”

Egy Arsenal szurkoló számára egyszerre megdöbbentő és talán már-már vérlázító kijelentést tett az “ágyúsok” korábbi legendája, Ian Wright.

(Kép: as.com)

Mesüt Özil kapcsán továbbra is kérdéses, hogy vajon a német válogatott klasszis meddig erősíti Arsene Wenger együttesét, ugyanis nyáron lejár a szerződése, kérőkből pedig mostanság nincs hiány. A 29 esztendős játékos iránt érdeklődik például a nagy rivális, Manchester United is, ahol Ian Wright szerint jobban is futballozna a német, mint Londonban.

“Ő az a típusú játékos, akit nagyon feldob a csapata játéka. Ha jól játszik a csapat, Özil valósággal ficánkol a pályán, iylenkor az egyik legjobb, akit valaha is láttam.” – Kezdte Özilről az egykori kiváló csatár, majd folytatta: “Nézzük meg kikkel futballozhatna együtt a Man. Untied-ben, szerintem hihetetlen dolgokra lenne ott képes, hiszen ő maga is egy hihetetlen futballista, ám ehhez a megfelelő csapatban kell játszania!”

“Természetesen nehéz kimondanom, de igen, véleményem szerint ott jobban teljesítene. Szomorú időket élünk, hiszen a klub történetét tekintve is a legjobbakhoz tartozó két játékost veszíthetjük el!” – Tette még hozzá Mr. Wright (A Man. City-hez tartó Alexis Sánchezre is utalva), vélhetően kivívva jó pár Arsenal-drukker ellenszenvét.