Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Portugál tehetség érkezhet a Real Madridba – sajtóhír

Egyre több hír érkezik a Real Madrid kiszemeltjeiről, míg a királyiak vezetőedzője, Zinedine Zidane elmondása szerint nem szeretnének új játékosokat. Spanyol lapértesülések szerint most a Valenciában remekül focizó portugál tehetséget, Goncalo Guedest nézték ki maguknak. 

15082692435663

Forrás: Marca

Tegnap két játékossal is szóba hozták a királyi gárdát: egyes lapértesülések szerint Hazarddal vették fel a kapcsolatot, míg az olaszok szerint Mohamed Salah-t akarják leigazolni a Liverpooltól, ezzel válaszolva a Barcelonának. A spanyol AS értesülései szerint viszont a PSG Valenciának kölcsönadott játékosára, Goncalo Guedesre fáj a foguk.

A mindössze 21 éves portugál szélsőt hatalmas tehetségnek tartják, amit be is bizonyított a La Ligában, hiszen a Valencia egyik legjobbja jelenleg. Minden sorozatot figyelembe véve 18 mérkőzésen lépett eddig pályára a spanyol klubban, és ezalatt 3 gólt és 6 gólpasszt jegyzett. Éppen ezért a Valencia is szeretné megtartani a játékost, és körülbelül 40 millió eurót szánnának az üzletre. A helyzetet bonyolítja, hogy a PSG a szezon végén megtarthatja, ha meg lesznek elégedve a teljesítményével.