Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megkezdte a DVTK is

Bő egy hónap múlva folytatódik a labdarúgó NB I, utolsóként a DVTK is elkezdte a felkészülést. A borsodiaknál három próbajátékos is csatlakozott a kerethez.

640hursan

Havas napra virradt az ország, ez Miskolcon sem volt másképp, a szakmai stáb tagjai korábban érkeztek az edzőcentrumba, majd szép sorban befutottak a játékosok is, köztük három próbázó. A DVTK honlapja szerint konditeremben kezdték a felkészülést a játékosok, miután Bódog Tamás vázolta az idei feladatokat. A csapathoz csatlakozott három próbajátékos is, valamint az első edzésen ott volt már Dusan Brkovic is. A szakmai stábban egy változás történt, Dobos Attila csatlakozott az első csapathoz, míg Barney Lord az utánpótlás erőnléti edzője lesz a jövőben.

A három próbajátékos közül Hursán György lehet ismerősebb a magyar futballt követőknek. A 20 esztendős középpályás az 1860 Münchenben futballozott az elmúlt időszakban, előtte a Puskás Akadémián pallérozódott. Érdekesség vele kapcsolatban, hogy nevelőapja a békéscsabai játékvezető, Iványi Zoltán.

326106_bruno_sellanes_iago_borjes_hursan_gyorgy_a_dvtk

Ketten Dél-Amerikából érkeztek. Az egyaránt tizenkilenc éves argentin Iago Borjes, illetve az uruguayi Bruno Sellanes is együtt készül a piros-fehérekkel. Borjes a CA Douglas Haigtól, míg Sellanes a Defensor SC-től érkezett.

Az 1860 Münchenből érkező Hursán György 7 meccset játszott az Oroszlánok első csapatában ősszel, míg a második együttesben öt alkalommal szerepelt. Érdekesség lehet, hogy a korábbi élvonalbeli együttes mindössze a német negyedik vonalban vitézkedik, ahol jelenleg a bajor tartományi bajnokságban élen áll.

~GS~