Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: “Jól döntöttem, hogy megbíztam Sir Alex-ben!”

A “vörös ördögök” új üdvöskéje, legutóbbi 10 meccsén 8 gólt és 2 gólpasszt jegyző Jesse Lingard elismerte, hogy nagyon is sokat köszönhet Sir Alex Fergusonnak, amiért eljutott idáig.

(Kép: goal.com)

“Az édesapámmal maximálisan megbíztunk Sir Alexben, aki azt mondta, hogy elképzelhető, hogy több idő kell, mire elérhetem a legjobb formámat. Úgy is mondhatnám, hogy későn érő típusnak nevezett, aki ha beérik, akkor a Manchester United húzóembere lesz majd. A lehető legjobb döntést hoztam, hogy hallgattam rá. Az édesapámmal mindig is megbíztunk benne!” – Így az elmúlt időszakban bombaformában futballozó 25 esztendős angol játékos.

“Úgy érzem, eljött az én időm. Tudtam, hogy meg kell lépnem a következő lépcsőfokot. Éppen ezt teszem most. Gólokat szerzek, melyek önbizalmat adnak. Szeretnék a soron következő meccsen is betalálni, ez a legfőbb célom most. Az elmúlt szezonokban, úgy is mondhatnám, kiélveztem azt, hogy a Manchester United labdarúgója vagyok, és pályára léphetek a Premier League-ben. Most már szeretném gólokkal és gólpasszokkal segíteni a csapatomat, hiszen ez nem csak nekem, a társaimnak is egy plusz lökést ad!” – Tette még hozzá Lingard, megemlítve azt is, hogy nagyon hálás az őt mindenben támogató José Mourinhonak, akinek ugyan az a célja, mint a játékosoknak: “Győzni, és az elsőnek lenni!”

Az MU hétfő este a Stoke City-t látja vendégül az Old Traffordon (Tv.: Splíer Tv – 21:40). vélhetően Lingarddal a kezdőcsapatban.