Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: A brazilért tett ajánlat (még) visszautasítva!

Sajtóhírek szerint az FC Barcelonánál még igencsak gondolkoznak azon, hogy megváljanak-e a télen brazil középpályásuktól, Rafinhától.

(Kép: marca.com)

A hosszú sérülése után újra edzésbe álló technikás játékos kapcsán korábban mi is megírtuk, hogy az Inter érdeklődök a katalánoknál. A milánóiak szándékai komolynak tűnnek, hiszen olasz és spanyol források szerint már egy 20 milliós ajánlattal is kopogtattak a Barca ajtaján.

A Marca című vezető spanyol sportnapilap például úgy tudja, hogy a felek jelenleg is alkudoznak egymással, hiszen a katalánok 35 millió euróra taksálják Rafinhát, akiért az Inter ennyit nem szeretne kifizetni.
Éppen ezért egy kölcsönszerződés sem elképzelhetetlen, melynek legnagyobb előnye éppen az lenne, hogy Rafinha felépíthetné magát a Seria A-ban, újra játékba lendülhetne és mindenképpen több időt tölthetne a pályán az Inter szerelésében, mint mondjuk Barcelonában, ahol a posztjára érkezett Philippe Coutinho is.

A hírek szerint az Inter mindenképpen szeretné áthozni Milánóba Rafinhát a télen, így nem kizárt, hogy a két klub végül közös nevezőre jut majd.