Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Arsenal támadóját vinné a Besiktas! – sajtóhír

A Bleacher Report információi szerint a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Süper Lig) szereplő Besiktas JK szeretné leigazolni az Arsene Wenger által irányított Arsenal kötelékébe tartozó rutinos angol támadót, nevezetesen Danny Welbecket…

GettyImages-631672874

Mint ismert, a Besiktas első számú gólfelelőse, Cenk Tosun a Sam Allardyce vezette Evertonhoz igazolt a januári átigazolási időszak folyamán. A török együttes minden bizonnyal még a következő hetekben szeretné megtalálni Tosun méltó utódját. A hírek szerint az egyik legfőbb kiszemelt Danny Welbeck, az Arsenal támadója, de a Besiktas kívánságlistáján állítólag ott szerepel még Islam Slimani (Leicester), Javier Hernandez (West Ham) és Kelechi Iheanacho (Leicester) neve is. 

No, de visszatérve Danny Welbeckhez, az angol válogatott támadót csak úgy, mint az előző években az aktuális idényben sem kerülik el a kisebb/nagyobb sérülések. A szezon eddigi részében 22 tétmérkőzésen lépett pályára az Arsenal színeiben, melyek során 5 alkalommal volt eredményes. 

Németh Boldizsár