Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb saját nevelésű játékosával hosszabbított a Barca – hivatalos

A spanyol bajnokság listavezetője, az FC Barcelona Gerard Pique szerződéshosszabbítása után egy újabb saját nevelésű játékossal Sergi Robertóval hosszabbított. 

66861261

Forrás: fcbarcelona.com

A Barcelona a hivatalos oldalán keresztül jelentette be a hírt, miszerint egy új, 2022. június 30-ig szóló szerződést írt alá, amellyel további négy évre kötelezi el magát a katalán gárda mellett. Emellett az ő szerződésében is egy 500 millió eurós kivásárlási árat rögzítettek, akárcsak Pique-nél.

Roberto 14 éves korában csatlakozott a La Masia akadémiájához a Nastic de Tarragona csapatától, és azóta sem hagyta el a Barcelonát. 2015-ben debütált a felnőtt csapatban egy Király-kupa mérkőzésen a Ceuta ellen a Camp Nouban, majd egészen 2013-ig felváltva játszott a Barca B-ben és a felnőttekkel, míg végül végleg felkerült az első csapathoz. A 25 éves játékos 178 mérkőzésen lépett pályára a Barcelona színeiben, és 7 gólt szerzett, amelyek közül a legemlékezetesebb a PSG elleni találata volt a Bajnokok Ligája előző szezonjában, amellyel továbbjutottak a következő körbe.