Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hosszabbított a Real Madrid kapus-kiszemeltje

Kellemetlen hírrel találhatták szembe magukat ma a Real Madrid szurkolói, ha a Marca híreit olvasták. A lap szerint ugyanis a fővárosiak által a kapuba kiszemelt Kepa Arrizabalaga szerződést hosszabbított klubjával, az Athletic Bilbaoval.

kepa001

Már mi is megírtuk 2017-ben, hogy a Real Madrid közeljövőt illető terveiben szerepel a már a spanyol válogatottban is bemutatkozott Kepa leigazolása. A baszk portás ugyanis a Bilbao alapembereként kitűnve a generációja egyik legtehetségesebb kapusának számít.

Kepa jó teljesítménye állítólag annyira meggyőzte a madridi vezetőket, hogy akár az elsőszámú kapus posztját is felajánlották volna feltételként számára. Azonban mindez egyelőre kútba esett tervnek tűnik, lévén a Marca szerint Kepa megújította idén nyáron lejáró szerződését az Athletic-kel.

Jelen állás szerint tehát igencsak megnehezedett a Real Madrid dolga a 23 esztendős kapus megszerzését illetően, ugyanis a baszk klub egészen 2023-ig kötelezte el játékosát, akinek ráadásul rögzített kivásárlási ára nem kevesebb, mint 80 millió euró.

Természetesen a szerződéshosszabbítás még nem zárja azt, hogy Kepa akár idén, akár jövőre a Santiago Bernabéuban folytassa majd pályafutását.

Balogh József