Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kettős győzelemmel döntős a City – videóval

Idegenben kellett megméretnie magát a Manchester Citynek az angol ligakupa, vagyis a Carabao Cup elődöntőjének visszavágóján. Az ellenfél az a Bristol City volt, amely az Etihadbeli első meccsen még a vezetést is megtudta szerezni.

Igaz, a City aztán végül kierőszakolta a hazai győzelmet egy remek fordítással. Bár már akkor látszott, hogy a Bristol City nem hiába pályázik idén is a feljutásra a Premier League-be.

A tegnapi meccs végül mégsem úgy sikerült a nagy várakozással belelkesített kiscsapat számára, mint azt remélték. Összességében most is nagyon jól helytállt a kezdőjében kilenc(!) angolt is tudó együttes. A City a 49. percben már 0-2-re is elhúzott (összesítésben ekkor már 1-4 volt), de a hazaiak nem adták fel Sané és Agüero góljai után. Az utolsó pillanatokra kiegyenlített a Bristol, persze még ez is kevés volt tőlük, lévén még mindig további két találat kellett volna tőlük. Ehelyett azonban a 96. minutumban Kevin De Bruyne megszerezte a PL-listavezető győztes gólját.

Így tehát a City nlhol nagyot küzdve, de megérdemelten jutott az EFL Carabao Cup döntőjébe, ahol az Arsenal – Chelsea párharc győztesét várja majd.

https://www.youtube.com/watch?v=dLH5DdmZea0