Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Sevilla támadóját akarja a Dortmund! – sajtóhír

Az Ill Messaggero információi szerint a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Borussia Dortmund szeretné leigazolni a Vincenzo Montella által irányított Sevilla francia támadóját, nevezetesen Wissam Ben Yedder-t, amennyiben Aubameyang valóban távozna…

wissam-ben-yedder_3798831

Továbbra is kérdéses, hogy mi lesz Pierre-Emerick Aubameyang sorsa a Borussia Dortmundnál, azaz megy-e vagy pedig marad legalább a szezon végéig. A legnagyobb érdeklődője ugyebár az Arsene Wenger vezette Arsenal, de állítólag Kínából is bombázzák ajánlatokkal a gaboni klasszist. 

Utódjaként a Sevilla francia csatárát, Wissam Ben Yedder-t emlegetik, aki jó szezont fut az andalúziai gárda színeiben, hiszen ő csapata első számú gólfelelőse. Ben Yedder ugyebár éveken keresztül a Toulouse legfontosabb láncszeme volt, egyenletes teljesítményét látva pedig borítékolható volt, hogy előbb-utóbb elviszi egy jobb együttes. A Sevilla mindenképp szintlépés volt karrierjében, ahol ahogyan már említettük az aktuális idényben remekel, de az előző kiírás folyamán sem vallott kudarcot. Jelenlegi csapatában ezidáig 68 tétmérkőzésen lépett pályára, melyek során 34 gólt jegyzett. 

Németh Boldizsár