Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

„Primadonnákra nincs szükség” – Bódog

Túl a Magas-Tátrában megejtett edzőtáboron, illetve első felkészülési meccsén a Diósgyőr, amelynek keret még alakulhat, ugyanakkor egy alapember biztosan nem utazik a következő edzőtáborba.

Villarreal_-_DVTK_2-6_1-2_friss_Nono-11120

Hiába számított alapembernek ősszel José Delgado Villar, azaz Nono, Bódog Tamás nem számít rá tavasszal. A spanyol középpályás így a második együttessel készül, s ha érkezik érte ajánlat, akkor távozhat. Bódog fegyelmi okokkal indokolta a spanyol száműzését. „Nono fegyelmi okok miatt kikerült az első csapat keretéből. Hiába zseniális labdarúgó, primadonnára nincs szükségem, akinek nem a csapat az első. Nem tudok kivételt tenni vele sem. Amit a többiektől megkövetelek, azt megkövetelem tőle is. A továbbiakban nem számolok vele, szabadlistára került és a tartalékcsapattal készül, így a törökországi edzőtáborba sem tart velünk. Amennyiben megfelelő ajánlatot kap a klub, nem gördítünk akadályt a távozása elé.”

A télen eddig ketten érkeztek és hárman távoztak, miközben két labdarúgót tesztelnek Miskolcon. Dusan Brkovic jól ismeri a honi közeget, hiszen évekig a Debrecen meghatározó tagja volt, a friss szerzemény Szerhij Sesztakov pedig gólpasszal debütált minap. A távozók közül Kitl Miklós Dorogra, Nemes Milán Siófokra, míg Oláh Bálint Mezőkövesdre szerződött. Őket követheti a szabadlistára lett spanyol. Kiszemeltek is ketten vannak: Hursán György az 1860 Münchentől, míg a koszovói Florent Hasani az FK Trepca ’89-től érkezett próbajátékra.

~GS~