Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ancelotti: “Ha a Real legyőzi a PSG-t, nehéz lesz megállítani!”

Carlo Ancelotti tapasztalt, sokat megélt szakember, akinek jóslataira érdemes lehet odafigyelni. A korábban a  Real Madridot és a PSG-t is irányító olasz sztáredző kitekintett kicsit a két gigász Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjére.

(Kép: acmilan.hu)

“A Real Madrid nagyszerű választ adott a kétkedőknek a Valencia ellen. Nem gondolom, hogy krízisben lennének!” – Idézi a legutóbb a Bayern Münchent irányító 58 esztendős szakembert a Corriere dello Sport.

“Az egyetlen sorozat amit jelen állapotukban megnyerhetnek az a Bajnokok Ligája, így maximálisan arra fognak fókuszálni! Az ellenfeleknek tisztelniük kell azt, amit az elmúlt években ez a csapat Zinedine Zidane vezetésével elért a Bl-ben. Ha legyőznék a PSG-t akkor nagyon nehéz lesz őket megállítani. Van ugyanis egy olyan játékosuk aki soha nem szeret veszíteni: Cristiano Ronaldo!” – Folytatta Ancleotti, megemlítve még azért, hogy kiélezett összecsapást vár a spanyol és francia gigász között.

“A PSG-nek megvan mindene, hogy megnyerje a Bajnokok Ligáját. Ott van Neymar, vagy Kylian Mbappé. Ráadásul jóval tapasztaltabbak, mint egy évvel ezelőtt. Érettebb és veszélyesebb csapat!”– Tette még hozzá a jelenleg munkanélküli sztáredző, aki utalt arra is, hogy bár tudja hogy összeboronálták például az oroszországi Vb-ről lemaradó olasz válogatott kispadjával is, szívesebben dolgozna egy klubcsapatnál a közeljövőben.