Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Jó hír a Bayern szurkolóknak: Müller sérülése nem súlyos, Thiago és Javi Martínez is visszatért

A kedd esti Német Kupa negyeddöntőben a Bayern München magabiztosan legyőzte harmadosztályú ellenfelét, a Paderbornt. A csapat számára viszont üröm volt az örömben, hogy Thomas Müllert a 32. percben le kellett cserélni sérülés miatt.

martinezthiago

Visszatérhetnek a spanyolok. (kép: abendzeitung-muenchen.de)

A 6:0-ra megnyert találkozón a bajorok első gólja előtt ütközött Müller a hazaiak kapusával, Michael Ratajczak-al. A szerencsétlen esetet követően a német válogatott támadó még a pályán volt egy darabig, de a 32. percben Tolisso váltotta.

Mint utóbb kiderült a sérülés nem súlyos, Müller csupán combizom zúzódást szenvedett, amellyel akár a játékot is folytatni tudta volna, de a csapatnál inkább nem kockáztattak. A játékos a hétvégén a Schalke ellen már hadra fogható lesz, így nem kényszerül hosszabb pihenőre a szurkolók és a csapat legnagyobb örömére.

További jó hír, hogy bokasérülése miatt kisebb időt kihagyni kényszerülő Javi Martínez visszatért a társakhoz és teljesítette a csapatedzést.

Rajta kívül Thiago is újra a csapattal edzhetett. A spanyol középpályás még novemberben szenvedett részleges combizom szakadást egy Anderlecht elleni BL csoportmérkőzésen. Felépülése megfelelő ütemben halad, így már februárban újra tétmérkőzésen szerepelhet a karmester.

Báló Bence