Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Két hónap után először nyert az Inter – videóval

Ha kicsit finoman akarjuk megközelíteni az Internazionale krízisét, akkor csak úgy fogalmazunk, hogy a milánói együttes ötmeccses, bajnoki döntetlen sorozatát kívánta ma megszakítani a Nagy Ádámot továbbra is a kispadon jegelő Bologna ellen.

karamoh001

Az olasz szinten remek kis keretet magáénak tudó Bologna már az első percekben térdre kényszerülhetett volna a Giuseppe Meazzaban, hiszen az olasz válogatott Eder már a második percben vezetéshez juttatta az Intert. Azonban Roberto Donadoni mester tanítványai nem estek kétségbe, és valószínűleg ma bánták meg először a kék-feketék vezetői, hogy tavaly nyáron elpasszolták Bolognába az argentin Rodrigo Palaciot.
Igaz, végül azért mégis örülhetett végre az Inter a három pont megszerzésének, erre pedig utoljára december 3-án volt példa a Serie A-ban. Spallettiék nyerőembere a csapatban eddig nem túl sok lehetőséget kapó francia tehetség, Yann Karamoh volt, aki az első gólját szerezte nyári leigazolása óta.
Az Inter felugrott a tabella harmadik helyére, köszönhetően annak, hogy a Lazio kiszállt a bajnoki címért folytatott versenyfutásból, sorozatban elszenvedett három zakójának köszönhetően. A Bolognának a biztos bennmaradás érdekében a hátralévő fordulókban kellene még pár kötelező győzelmet aratnia.

Internazionale – Bologna (1-1)
Gólszerzők: Eder (2. perc), Karamoh (63.), ill. Palacio (25.)
Kiállítva:ill. Mbaye (68. perc)

További eredmények:
Chievo – Genoa 0-1 (0-0)
Gólszerzők: ill. Laxalt (90+1. perc)

Sampdoria – Hellas Verona 2-0 (0-0)
Gólszerzők: Barreto (50. perc), Quagliarella (85., büntetőből) ill. –

Torino – Udinese 2-0 (1-0)
Gólszerzők: N’Kolou (32. perc), Belotti (66.), ill.

A nap első meccsén:
Sassuolo – Cagliari 0-0 (0-0)

Balogh József