Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: “Salah-ék jobbak mint Suárezék voltak!”

A Liverpool élő legendája, Steven Gerrard szerint a csapat jelenlegi támadószekciója sokkal jobb, mint a Luis Suárez fémjelezte, kis híján bajnoki elsőséget ünneplő 2013/14-es társaság.

(goal.com)

Mo Salah, Roberto Firmino és Sadio Mané ellenállhatatlanul futballozott az FC Porto elleni kiütéses Bajnokok Ligája győzelem alkalmával. A korábbi liverpooli klasszist, Steven Gerrardot is megihlette a támadótrió újabb emlékezetes alakítása.

“Mindkét korszakban kiváló futballistákról beszélünk. Ha mégis össze kéne hasonlítanom őket a Luis Suárezékkel, akkor azt mondanám, hogy egyértelműen jobbak Salah-ék.” – Így Gerrard a BT Sportsnak. A liverpooli-legenda szavait egyébként a számok is megerősítik, hiszen a Suárez – Sturridge – Sterling trió akkoriban 65 találatot jegyzett, Salah-ék idény közben járnak már 63-nál…

A “vörösök” korábbi csapatkapitánya ezt követően rövid jellemzésbe is kezdett is a jelenlegi hármast illetően: “Mané-val meg van a sebesség, és a gólra törő játék, Firmino zseniális a labdával, nagyszerűen mozgatja a támadásokat, Salah-ban pedig mindkettőjük jegyei felfedezhetőek. Szuper elegyet alkotnak!”

Gerrad egyébként nagyon elégedett az idei Liverpoollal is: “Nagyszerű a csapategység, mindenki önzetlen a másikkal szemben. Hihetetlen támadópotenciál rejlik a csapatban!”