Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Többet vár Pogbától a United legendája

A Manchester United előző két évtizedének egyik legikonikusabb játékosa volt Roy Keane. Az ír fenegyerek elhivatottságáról és nagyteherbírásáról volt híres, valamint hogy sokoldalúsága miatt a középpálya minden pontján felbukkanhatott.

pogbakeane001

Roy Keane már hosszú évek óta a menedzserek sanyarú sorsát próbálja kiélvezni, egyelőre a játékos-pályafutása tűnik sikeresebbnek. A „Vörös Ördögök” egykori rosszfiúja már évek óta az ír válogatott másodedzője, illetve néha TV-s szakértőként dolgozik, így ha véleménye van valamiről, vagy valakiről, akkor szavára alighanem figyelnünk kell.

Mint a Manchester United korábbi játékosa, Keane természetesen árgus szemekkel figyeli az angol együttes szereplését. Ami bizony a korábbi ígérgetések, drága átigazolások és a hozzá hasonlóan nehéz természetű José Mourinho jelenléte ellenére elmarad a várakozásoktól.

Mostanság egyre több kritika éri Paul Pogba játékát is, aki egyre kevésbé tud megbirkózni azzal, hogy a pályán és azon kívül is vezérnek kellene lennie:

„Ha a középpályán játszol, tudnod kell olyan környezetben is játszanod, ahol két vagy három feladatod is van. A srácnak jobban kellene összpontosítania a futball lényegére.”

– kritizálta a francia karmester Pogba.

Balogh József