Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Casillas a BL-sokk után

Alig telt el két nap azóta, hogy a Liverpool egy könnyed 5-0-s győzelemmel hagyta el a Dragaot Portugáliában. Úgy tűnik, hogy az angolok győzelem komoly törést okozott a portói lelkekben.

casillascoelho001

Pedig a még mindig csak 36 esztendős Iker Casillas nem is lépett pályára a Porto – Liverpoolon (a spanyol világbajnok október óta csak kupa és ligakupa meccseken véd), de mégis együtt érez a vert haddal.

A feltörekvő, ám nem különösebben tehetséges José Sá a 90 perc alatt kapott ötösben ugyan nem feltétlenül hibáztatható, de kérdéseket vet fel, hogy Casillas padoztatása mennyire etikus és szakmai Sergio Conceicao vezetőedző részéről.

Mint ismert, Casillas őszi, kezdőből való száműzetése a kapus „profihoz méltatlan” hozzáállása miatt következett be. Állítólag a Real Madrid legenda még az edzéseken is csak a telefonját nyomkodta…

Mindenesetre Casillas most igazi profi képét mutatja, és mint azt az Instagramján kifejezte, nagyon is megtörte a lelkivilágát a Liverpool elleni ordítóan nagy zakó. Casillas bölcselete körülbelül így fordítható:

„Kövek az úton? Nem számít, össze kell gyűjteni őket, és építünk belőle egy kastély.”.

Piedras en el camino?? No importa, las juntamos todas y construimos un castillo!!

Iker Casillas (@ikercasillas) által megosztott bejegyzés,