Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Óriási a fogadkozás a Napoli háza táján

Meglehetősen csúnya, 3-1-es hazai vereséget szenvedett múlt héten a Napoli együttese az Európa-liga legjobb 16 közé jutásáért rendezett mérkőzésen a Leipzig ellen.

insigne-sarri-napolii-ottobre-2017

(forrás: lapresse.it)

A Napolit és Maurizio Sarri vezetőedzőt rengeteg kritika érte a mérkőzés után, mondván, nem vették elég komolyan az összecsapást, de voltak olyan hangok is, amik megvédték a szakvezetőt, hiszen ne feledjük, a nem túl bő kerettel rendelkező dél-olasz csapat jelenleg vezeti a Serie A küzdelmeit, így az Európa-ligától való búcsút a legtöbb szurkoló könnyű szívvel elfogadná.

A lipcsei visszavágó előtt mind Sarri, mint a csapat kulcsembere, Lorenzo Insigne rendkívül motiváltnak tűnt. Sarri szavai: “Az első meccsen botrányosan játszottunk, ez mindannyiunk hibája, de főleg az enyém. Mindenképp szeretnénk visszavágni és kiharcolni a továbbjutást. Csak a győzelem lebeghet a szemünk előtt a pályárálépés pillanatától kezdve, meg kell próbálnunk nyílttá tenni a meccset. Nehéz, de nem lehetetlen feladat.”

Insigne véleménye egybecsengett Sarriéval: “Ha a bajnokikon látott nyugalommal állunk a mérkőzéshez, még nincs lefutva a továbbjutás. Sarri mester és mi is szeretnénk egy jó és eredményes meccset játszani. A három gól soknak tűnik, de megpróbáljuk ledolgozni. Nem döntöttük el, hogy csak a bajnoki címért harcolunk, egyszerűen rosszul álltunk az odavágóhoz, de most bebizonyítjuk, hogy az Európa-liga is ugyanolyan fontos számunkra.”

(zp)