Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Juventus az Atalantát, míg a Roma a Milant fogadja – előzetes

A Serie A 26. fordulójában rengeteg izgalmas összecsapást rendeznek. Az egyre jobban játszó Milan Rómába látogat, és ennek a két csapatnak sosem unalmasak a meccsei.

seriea3wallpaper (1)

Február 24., szombat

18:00 Bologna – Genoa (Digi Sport 1)
20:45 Inter – Benevento (Digi Sport 1)

A 26. forduló első mérkőzésén a tizenkettedik játszik a tizenharmadikkal. A Bologna és a Genoa is győzni tudott az előző fordulóban. Előbbiek a Sassuolót, míg utóbbiak nagy meglepetésre az Intert verték. Bár úgy tűnt, hogy az Inter hosszú idő után kikecmergett a hullámvölgyből, a Genoa mégis megtréfálta őket. Most újra a győzelem útjára léphet Spalletti alakulata, ugyanis a tabella utolsó helyén álló Beneventót fogadják.

Február 25., vasárnap

12:30 Crotone – SPAL (Digi Sport 1)
15:00 Sassuolo – Lazio (Digi Sport 1)
15:00 Sampdoria – Udinese (Digi Sport 2)
15:00 Fiorentina – Chievo
15:00 Hellas Verona – Torino
18:00 Juventus – Atalanta (Digi Sport 2)
20:45 AS Roma – AC Milan (Digi Sport 2)

A Lazio három vesztes meccs után tudott újra győzni az előző körben. Mostani ellenfelük a Sassuolo lesz, akik két éve ilyenkor megtudták verni az égszínkékeket. A Sampdoria legutóbb egy igencsak gól gazdag mérkőzésen kapott ki az Udinesetől. A 4-0-ás vereség után biztos visszavágnának Quagliarelláék. A Juventus húsz meccs óta veretlen, mégsem tudják megelőzni a Napolit. Az előző fordulóban a városi rivális, Torinót győzték le, de most sem lesz könnyű dolguk a remek formában lévő Atalanta ellen. A 26. forduló legnagyobb és legjobban várt találkozója egyértelműen a Roma – Milan. Mindkét csapat pályára lépett hét közben, mivel a farkasok a Bl-ben, míg a piros-feketék az El-ben érdekeltek. A Roma nem lehet túlságosan boldog, hiszen az első félidőben még vezettek a Shakhtar Donetsk ellen, végül mégis kikaptak 2-1-re. A Milan viszont másodszorra is megverte a Ludogoretset, amivel tovább jutottak a Európa-liga nyolcaddöntőjébe. Az októberi összecsapásukat a Roma könnyedén nyerte. Azóta viszont rengeteget változott a Milan és sokkal erősebbek, mint akkor.

Február 26., hétfő

20:45 Cagliari – Napoli (Digi Sport 1)

A Serie A 26. fordulójának utolsó összecsapásán az éllovas Cagliariba látogat. Minden bizonnyal tovább nyújtja veretlenségét a Napoli, mivel a Cagliari gyenge formában van. Persze történhet meglepetés, de a kékeknek nyerniük kell, ha az élen akarnak maradni.

A Serie A tabellája (sofascore.com):

Névtelen

Mihók Richárd