Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lewandowski nem megy a Real Madridba

Az elmúlt napokban, hetekben igen sok olyan pletyka és különböző híresztelés látott napvilágot, amely szerint Robert Lewandowski a Bayern München csatára a nyáron a Real Madridba igazol. Ezeknek a végére tett most pontott a bajorok vezetőedzője, Jupp Heynckes.

Germany Soccer Bayern Munich

A lengyel gólvágó az elmúlt napokban váltotta le az ügynökét Cezary Kucharski-t, akivel tíz évig dolgoztak együtt. A helyét az a Pini Zahavi vette át, aki Neymar nyári PSG-hez való igazolásában is közreműködött.

Az új ügynök nem is tétlenkedett sokáig, hiszen a lengyel sajtóban azzal nyitott, hogy Lewandowski-ért 150 millió eurós ajánlatot fog tenni a Real Madrid a nyáron. A csatár klubváltásáról szóló pletykákat maga Jupp Heynckes zárta le.

„Ahogyan Bayern München felelős személyeitől tudom, a Bayern nem egy játékos eladó klub. Mindig meg akarják tartani a topjátékosokat. Nem tudom elképzelni azt, hogy van esély arra, hogy eladnák Lewandowski-t.” Árulta el a vezetőedző.

A lengyel támadót szerződése 2021-ig köti őt jelenlegi csapatához, ahonnan nagyon úgy néz ki, hogy egykönnyen nem fog távozni.

Báló Bence