Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Fiatal, német hátvéddel erősítene a Tottenham – Sajtóhír

A mai napon kezdett el keringeni a sajtóban, hogy a Tottenham együttese kinézte Toby Alderweireld utódját, hiszen a belga védő a távozás küszöbén van. Helyére a Bundesliga-ból érkezne egy fiatal, de ugyanakkor már tapasztalt játékos.

jonathantah

Az észak-londoni együttes a nyáron nagy valószínűséggel elveszíti Toby Alderweireld-et. A belgáért ugyanis több klub is „hadakozik” egymással, de sokak szerint a Barcelona lesz a befutó. Ha tényleg távozik a 29 esztendős játékos, akkor a Mauricio Pochettino által vezetett együttesnek pótolnia kell őt.

A mai legfrissebb hírek szerint a belga védő helyére Jonathan Tah érkezne a Leverkusen-ből. A 22 esztendős, már a német válogatottban is bemutatkozó hátvéd, a Leverkusen alapembere. A gyógyszergyáriaknál a német bajnokságon kívül a nemzetközi porondon is megmutathatta már magát Tah, akit a német futball jövőjének egyik fontos láncszemeként tartanak számon.

Az átigazolás nem lenne olcsó mulatság a Tottenham számára, ugyanis Tah értékét 40 millió euróban határozta meg jelenlegi klubja, ahová egészen a 2022/23-as szezon végéig szól a szerződése.

Báló Bence