Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Contéra pályázik a PSG – sajtóhír

A Paris Saint-Germain hétközi Real Madrid elleni fiaskója után természetesen azonnal szárnyra kaptak a találgatások, ki válthatja a kispadon Unai Emery-t, akit a BL-kudarcok után a többség szerint aligha fognak marasztalni. Nos, egy egészen konkrét jelölt már biztosan van: a L’Équipe szerint a klub már meg is kezdte az egyeztetéseket a Chelsea-t irányító Antonio Conte képviselőivel.

CONTe

(Fotó: lequipe.fr)

A L’Équipe azt állítja, a PSG Gianlucával, Conte testvérével vette fel a kapcsolatot. A francia lap szerint a trénert érdekelné is a lehetőség, a PSG pedig alighanem jóval magasabb fizetést tudna biztosítani számára, mint másik komoly kérője, az olasz szövetség, akik szívesen látnák viszont a válogatott kispadján.

Azt is megjegyzi ugyanakkor a L’Équipe, hogy állítólag a vezetőségen belül megoszlanak a vélemények arról, alkalmas jelölt-e Conte a posztra: nem mindenki biztos benne, hogy mentalitása, szenvedélyessége passzol a csapathoz, különösen Neymarhoz.

A korábbi Juventus-sikerkovács első idényében bajnoki címig vezette a Chelsea-t, ám idén már az első négybe kerüléssel is gondjaik lehetnek, Conte pedig a szigetországi sajtó szerint egyébként sincs jóban a londoniak vezetőségével, így egyáltalán nem lenne meglepő, ha a szezon végeztével elválnának útjaik.