Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Meglepő jelölt a Chelsea kispadjára

Ahogy arról már tegnap is írtunk, Antonio Conte jövőre erősen kérdéses a Chelsa kispadján, az olasz pedig a hírek szerint Párizs felé kacsintgat, így természetesen az ő utódlásával kapcsolatos találgatások is felerősödtek. Az egyik jelölt a kispadra pedig a klub egykori játékosa, a korábban a Watfordot feljuttató, idén pedig a Fulhammel brillírozó Slavisa Jokanovic – írja a Daily Mail.

fulham

(Fotó: fulhamfc.hu)

A Chelsea kívánságlistájának élén a hírek szerint még mindig a korábbi barcelonai sikerkovács, Luis Enrique áll, ám a vezetőség Jokanovicban is láthat fantáziát, nagyra tartják ugyanis a Craven Cottage-en végzett munkáját.

A szerb 2000 és 2002 között volt a Chelsea játékosa, és bár csak 2007 óta edzősködik, több emlékezetes siker is fűződik a nevéhez. 2015-ben ő juttatta fel a Premier League-be a Watford csapatát, ám mielőtt az élvonalban edzősködhetett volna, távozott a klubtól szerződésével kapcsolatos viták miatt. Ezek után vette át a Maccabi Tel-Aviv gárdáját, melyet 11 év után a BL-be vezetett. Fél év után azonban visszatért a Premier League-be, ekkor vette át a Fulham kispadját.

A 49 éves szakember idén pedig nagyszerű szezont fut a londoni kiscsapattal: jelenleg a Championship negyedik helyén állnak, úgy, hogy december óta nem szenvedtek vereséget és a Wolverhamptonnal holtversenyben övék a legtöbb gól a ligában (36 meccsen 62 gólnál tartanak). Állítólag éppen ez az eredményes támadófutball az, ami felkeltette a Chelsea vezetőségének figyelmét is.