Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: Neymar a Barcát felhasználva kötne ki Madridban

Bizonyára mindenki találkozott már azzal a híreszteléssel, miszerint a Paris Saint-Germain jelenleg sérüléssel küzdő brazilja Neymar már bája nyári döntését. A Mundo Deportivo a legfrissebb számában címlapon hozza, hogy a Selecao vezére visszakönyörögné magát a Camp Nouba. Mások szerint ez csak egy jól kitervelt klubváltás egyik igazoló pontja.

Névtelen-11111

Mint ismeretes Neymar és az FC Barcelona nem váltak el szépen, noha a PSG 222 millió eurót utalt át a katalán szárgárda számlájára. A távozó klasszis perelte a klubot, melyen igen vaskos hűségbónuszát szerette volna bevasalni.

Párizsban minden szép és jó, ám Neymar karrierje jelenleg nem éppen a labdarúgás szépségeiről szól, talán távolabb van egy aranylabdától, mint volt Barcelonában. Ki akart lépni Lionel Messi árnyékából, ám a szurkolói szemmel és szakmailag is alacsonyabban jegyzett francia ligában ez nem következhet be. A PSG búcsúzott a BL-ből, avagy az elismerés helyett marad a pénzkeresés a brazil számára, mely kontraktusával és annak anyagi részleteivel igen nehezen szabadulhat jelenlegi “börtönéből”.

Nem sok klub létezik a világon, mely képes lenne megfizetni a brazilt és itt most nem a fizetéséről beszélünk, hanem a PSG-nél aláírt évekről és élő szerződésének a részleteiről, avagy talán a Manchester City és a Real Madrid rendelkezik csak ekkora potenciállal és talán még ide vehető a Manchester United. A lehetőségek tárháza pedig ebben a pillanatban be is zárult.

A Mundo Deportivo mindeközben arról ír, hogy Neymar megbánta döntését és visszatérne a Barcába. A sérülése előtt állítólag már beszélgetett is a korábbi játékostársakkal és vezetőkkel, hogy felmérje, a visszatérésére van-e lehetőség.

Idő közben azonban érkezett egy Coutinho és nagy valószínűséggel Griezmann is gránátvörös-kékbe öltözik hamarosan. A legnagyobb akadályozó tényező a távozása mikéntje lehet.

Egyesek úgy vélik, hogy ez az egész csak közjáték, Neymar esze ágában sincs, hogy visszatérjen, csak előkészíti madridi szerepvállalását, avagy nyugodtan mondhatja majd azt, hogy ő szeretett volna visszatérni, ám a klubvezetés ezt megakadályozta. Így nem maradt más választása, mint hogy a Real Madrid labdarúgója legyen. Ezzel mosva kezét, mivel Madridban valóban akarják őt…