Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Török játékossal erősítene a Newcastle – Sajtóhír

Törökországi sajtóhírek szerint a Newcastle együttese a nyáron a Besiktas középpályására, Tolgay Arslan-ra licitálna. Az angol klub mellett viszont két német csapatnál is felmerült a játékos szerződtetése.

arslan

Arslan a Premier League-ben? (kép: haberturk.com)

A 27 esztendős középső középpályás az idén 20 bajnokin kapott lehetőséget. Ugyanakkor érdemes megjegyezni, hogy a rotáció „áldozata”, mivel csak 13-szor volt kezdő. A bajnokság mellett a török kupában és a Bajnokok Ligájában sem volt beton biztos helye Senol Günes csapatában.

A korábban a Dortmund akadémiáján nevelkedő, majd a Hamburg-ban a Bundesliga-ban is szereplő Arslan karrierje szempontjából izgalmas lehetőség lehet egy esetleges Newcastle-be való igazolás. Bár a Szarkák nem állnak túl fényesen a PL-ben, de abban az esetben, ha bent maradnak, akkor mindenképp új játékosokat invesztálnának a csapatba, s ezek közé tartozhat majd Arslan is.

A pletykák szerint viszont két német együttesnél is felmerült a középpályás neve. A török sajtó a Bayer Leverkusen-el, valamint nevelőklubjával, a Dortmund-al is szóbahozta, ahova 2009 után térhetne vissza.

Arslan-nak a szerződése 2022. júniusáig szól a Besiktas-hoz, piaci értékét 7 millió euróra teszi a transfermarkt.de.

Báló Bence