Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: David Luiz marad, ha…

Ugyan idén komolyabb térdsérüléssel is küzd(ött) a Chelsea brazil középhátvédje, lehet, hogy nem csak ez áll David Luiz idei visszafogott meccsszáma mögött. Állítólag egyáltalán nem jó a 30 éves bekk és edzője, Antonio Conte kapcsolata.

david-luiz-chelsea_klbvwam3eziw16pb1jehjxskz

Ugyan ikonikus játékosnak számít a Chelsea csapatánál David Luiz, sokan nem felejtik el neki árulását, amikor 2014-ben eligazolt a Paris Saint-Germainhez, hogy aztán két esztendővel később újra a Stamford Bridge-re igazoljon. Két leigazolása összesen 60 millió eurós költséget jelentett a klub számára, ez pedig alighanem szúrja sokak szemét. De a szurkolók többsége minimum elvárná, hogy rendszeresen játsszon.

David Luiz 30 éves korára ugyan a tavalyi bajnoki cím egyik alapembere lett, ám a mostani idényre a sérülékenysége és a menedzserrel való kapcsolata partvonalon kívülre űzte. Sőt, az utolsó három bajnokin, illetve az FC Barcelona elleni Bajnokok Ligája odavágón sem került be az aktuális meccskeretbe. Hivatalos magyarázat nélkül!

A portugál Abola szerint a nehézségek ellenére Luiz maradna a londoni csapatban, de csak akkor, ha legkésőbb nyáron edzőváltásra szánja el magát Roman Abramovics klubtulajdonos. A jelenlegi szerződése 2019 nyaráig érvényes, amelynek lejártakor már 32 éves lesz.

Balogh József