Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dortmundból erősítené meg a védelmét a Manchester United – Sajtóhír

A nyári mercato ugyan még várat magára, de spekulációk napról napra bukkannak elő az egyes klubokkal kapcsolatban. A legfrissebb sajtóinformációk szerint a Manchester United szemet vetett a Dortmund alapemberére, Sokratis Papastathopoulos-ra.

sokratis-papastathopoulos-borussia-dortmund_1k9lalx11m2v61qy8cvpjhty5d

Vörösre cserélheti sárga mezét Sokratis a nyáron. (kép: goal.com)

José Mourinho együttese, a Manchester United a nyáron mindenképp a hátsó alakzatát erősítené meg, azon belül is a középső szekcióját. A portugál mester egyik célpontja a Tottenham belga védője, Toby Alderweireld, de alternatívaként a listán szerepel a görög Sokratis Papastathopoulos is.

A napvilágot látott információk szerint a United ebben a szezonban megfigyelőket is küldött már, hogy a 29 éves, jelenleg a Dortmund együttesét erősítő védőt szemrevételezzék. A 22 millió euróra becsült Sokratis a nyári átigazolási időszak elején érkezne, amennyiben biztosra kiderülne az, hogy Alderweireld nem csatlakozik a „Vörös Ördögökhöz”.

A 78-szoros görög válogatott Sokratis a Dortmund együttesénél vált igazán nemzetközi szinten is elismert játékossá, ahova még 2013 nyarán igazolt. Azóta 189 tétmérkőzésen léphetett pályára a sárga-fekete együttes dresszében.