Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Odahaza nyert a Bayer Leverkusen! – videóval

A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 26. fordulójának szombati játéknapján a Heiko Herrlich által irányított Bayer Leverkusen a Dieter Hecking vezette Borussia Mönchengladbach-t látta vendégül…

Teljes képernyő rögzítése 2018. 03. 10. 205741

A mérkőzés első komolyabbnak mondható próbálkozására nem kellett sokat várni, amit a Leverkusen részéről láthattunk. Az 5. percben Lars Bender eresztett meg egy távoli kísérletet, a lövésében azonban nem volt elég erő, így Sommer könnyedén védett. Úgy tűnt, nem fog gól születni az első félidőben, aztán a 39. minutumban mégis megtörtént a csoda, ugyanis Bailey beadását követően Volland fejjel Alario elé tálalta a játékszert, aki közvetlen közelről a kapuba lőtt. A Bayer Leverkusen második góljára aztán egészen a 90+3. percig kellett várni, ekkor Alario pazar átadása után Julian Brandt vette be a Mönchengladbach hálóját. 

Lucas Alario tehát ezen a mérkőzésen is kétségtelen a Leverkusen legjobbja volt, hiszen gólt és gólpasszt is jegyzett, csakúgy mint a legutóbbi Wolfsburg elleni bajnokin. Ma esti győzelmének köszönhetően a gyógyszergyáriak ideiglenesen felléptek a tabella 3. helyére. 

Bayer Leverkusen – Borussia Mönchengladbach 2-0 (1-0)
Gólszerzők:
Alario(39.), Brandt(90+3.) ill. –
Kiállítás: – ill. –