Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dybala duplájával hozta a kötelezőt a Juve! – videóval

A Serie A, vagyis az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 28. fordulójában a címvédő Juventus hazai környezetben győzte le simán a Torinóba érkező Udinese gárdáját. A hazaiak sikerét a duplázó Dybala hozta össze!

IMG_20180311_170851Dybala góljaival győzött a Juventus! (forrás: twitter.com/juventusfcen)

Hétközben a BL-ben nagy sikert aratott a Juventus, amely a nyolcaddöntő visszavágóján Londonban a Tottenhamet ejtette ki egy nagyszerű meccsen 2-1-es győzelmet aratva. Ma délután a Serie A, vagyis az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 28. fordulójában hazai pályán játszott a címvédő, melynek ellenfele az Udinese volt.

A papírforma a Juve sikerét borítékolta, melyet Dybala igyekezett alátámasztani a 20. percben, ugyanis a fiatal argentin – aki a Tottenham kapuját is bevette – volt eredményes szabadrúgásból, ezzel a torinóiak kerültek előnybe (1-0)! A 37. percben növelhette volna előnyét a Juve, méghozzá tizenegyesből, de Higuaín próbálkozását kivédte Bizzarri kapus, így nem változott az eredmény! Egészen így volt ez a szünetig, 1-0-s hazai előnnyel ért tehát véget az első játékrész.

A fordulást követően viszont elég hamar növelte előnyét a torinói alakulat! A 49. minutumban újból Dybala volt eredményes, így a fiatal argentin duplájával ment kettővel a Juve (2-0)! A hajrában is esély nyílt arra, hogy növelje előnyét a Juventus, amikor ismételten a kétgólos Dybala villant! Az argentin támadó lövése viszont a 86. percben mellé ment. A lefújásig pedig már nem is változott az állás, így 2-0-s sikerével hozta a kötelezőt hazai környezetben a Juventus, amely ezzel jelenleg az élre állt, úgy hogy a Napoli még ma este játszik, ugyanakkor a Juve még csak 27. bajnokiját játszotta a szezonban, míg a most második helyezett nápolyiak 28. bajnokija lesz az esti.

Serie A, 28. forduló
Juventus – Udinese • 2-0 (1-0)
Helyszín: Allianz Stadion, Torinó. Vezette: Piero Giacomelli
Gólszerzők: Dybala (21., 49.), ill.
Sárga lapok: Chiellini (2.), ill. Angella (19.), Perica (90+1.)
Kiállítás:

Juventus: Szczesny – De Sciglio, Rugani, Chiellini, Asamoah – Khedira (Matuidi, 63.), Marchisio, Sturaro – Douglas Costa (Bentancur, 88.), Higuaín (Mandzukic, 73.), Dybala. Vezetőedző: Massimiliano Allegri

Udinese: Bizzarri – Nuytinck, Angella, Samir – Widmer, Fofana, Behrami (De Paul, 76.), Barak (Balic, 70.), Adnan – Maxi Lopez (Perica, 61.), Jankto. Vezetőedző: Massimo Oddo

Nagy Dávid