Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Győzelmi kényszerben a Napoli – előzetes

A Serie A 29. fordulójában járunk, és az élmezőnyben hatalmas csata dúl az első helyért. A Napoli a legutóbbi két alkalommal hatalmasat hibázott, amit a Juventus kegyetlenül kihasznált. Már nincs olyan sok az idényből, itt már senki sem hibázhat. 

seriea3wallpaper

Március 17., szombat

18:00 Udinese – Sassuolo (Digi Sport 1)
20:45 SPAL – Juventus (Digi Sport 1)

Az Udinese és a Sassuolo esetében sem beszélhetünk jó formáról. Az udineiek négy, míg a sassuoloiak kilenc mérkőzés óta nyeretlenek. A fekete-zöldeknek muszáj nyerniük ha el szeretné kerülni a kiesőzónát. Minden bizonnyal a SPAL – Juventus találkozóra többen lesznek kíváncsiak a szombati napon. A SPAL nagy meglepetésre hét pontot tudott gyűjteni az előző három bajnokija alatt. Ezzel kicsit kijebb jöttek gödörből, ám a bombaformában futballozó Juventus ellen kevés esélyük van. A zebrák nem lehetnek túlságosan frissek. mivel ezen héten is pályára léptek már egyszer. Szerdán az Atalanta elleni elmaradt fordulót pótolták. Ezt az akadályt is sikerrel vették, így már négy ponttal vezetik a tabellát a Napoli előtt.

 

Március 18., vasárnap

12:30 Sampdoria – Inter (Digi Sport 1)
15:00 AC Milan – Chievo (Digi Sport 1)
15:00 Crotone – AS Roma (Digi Sport 2)
15:00 Torino – Fiorentina (Digi Sport 3)
15:00 Hellas Verona – Atalanta 
15:00 Benevento – Cagliari
20:45 Napoli – Genoa (Digi Sport 2)
20:45 Lazio – Bologna

A Sampdoria óriási meglepetésre 4-1-es vereséget szenvedett Crotonétől. Ezzel kicsit leszakadtak a Milanról, ám egy Inter elleni győzelem esetén ott maradhatnak a nyomukban. Az Internek – bár nagy nyomást kellett kiállniuk – újra döntetlent játszottak a Napolival. A fekete-kékek jelenleg ötödikek és győzniük kell ahhoz, hogy tapadjanak az élbolyhoz. A Milan a Genoa legyőzésével már húsz meccsre duzzasztotta veretlenségét. Bár az Arsenal ellen kiestek az Európa-ligából, a bajnokságban megállíthatatlanok. A Chievo rossz formája miatt kezd teljesen lecsúszni. A Crotone nem áll valami fényesen. Jelenleg a tizennyolcadik helyen állnak, és nem úgy fest, hogy a Roma ellen javíthatnak. A farkasok tisztes távolságból követik az élen álló Juve, Napoli kettőst. Az előző körben 3-0-ra a Torinót verték. A Napoli kezd leszakadni. Utolsó két meccsükön mindössze egy pontot szedtek össze, amit a Juventus kegyetlenül kihasznált. A Roma és az Inter után végre egy egyszerűbb ellenfelük lesz a Genoa személyében. A Genoa egészen jó szériában szerepelt, ám a Milan és a Bologna megtörte lendületüket. Nem hinném, hogy a Napoli ellen visszatalálnak a győzelem ösvényére.

Mihók Richárd