Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Klopp: “Ne hasonlítsák Salah-t Messihez!”

Mohamed Salah újabb varázslatos játékát és a Watford ellen lőtt mesternégyesét, Jürgen Klopp menedzser sem hagyhatta szó nélkül.

(Kép: goal.com)

“Azt gondolom Mo közel áll ahhoz, hogy a legjobbak közé emelkedjen!” – Így Klopp sajtótájékoztatóján arra az újságírói kérdésre, hogy vajon egy lapon lehet-e említeni Salah-t Lionel Messivel. “Azt hiszem egy jó hasonlat, hiszen minden játékos szeretné, ha Messihez hasonlítanák. Messi elképesztő futballista. 20 éve a legmagasabb szintet képviseli. Hihetetlen, hogy milyen hatással tud lenni egy mérkőzésre, és a csapata játékára. Hozzá hasonlót egy másik argentintól láttam, Diego Maradonától!”  – Folytatta a korábbi dortmundi tréner, majd rátért az egyiptomira.

“Mo nagyon jó úton halad előre. De mint az életben is igaz, ha megvannak a képességeid, akkor azokat állandóan meg kell mutatnod. Salah-nak kiegyensúlyozott teljesítményre van szüksége. Ezzel persze nekünk is sokat segítene, a csapattársai pedig még inkább érezhetnék, hogy bármikor számíthatnak rá. Visszatérve a korábbi kérdésre: Az, hogy én mit gondolok erről, az kivételes eset. Salahnak kell bizonyítania, egy újabb nagy meccsen, egy újabb imponáló teljesítménnyel, és persze fontos lenne, hogy megbirkózzon a körülményekkel!” – Tette még hozzá Klopp.