Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Simeone: “Az az érzésem, hogy én veszítettem el a meccset!”

Az Atlético Madrid trénere, Diego Simeone a Villarreal elleni vereség után magára vállalt minden felelősséget, mondván úgy érzi, segítenie kellett volna a hajrára láthatóan megzavaródó játékosainak.  

(Kép: as.com)

Mint ismert, a Villarreal őrült hajrát produkálva, fordítani tudott az Atlético Madrid ellen. Diego Simeone szerint inkább ő, mint a játékosai a hibásak azért, hogy a “matracosok” pont nélkül távoztak az Estadio de la Cerámicából.

“Fontos mérkőzés volt, ahol két, a futballhoz hasonló mentalitással hozzáálló csapat szoros meccset játszott. Az első félidőben jól futballoztunk, dominálni tudtunk. A szünet után folyamatosan feljavult a Villarreal játéka, és kíméletlenül kihasználták a két lehetőségüket. A játékosaim mindent megtettek. Olyan érzésem van, hogy én veszítettem el a meccset, hiszen nem tudtam kellően segíteni őket a döntéseimmel!” – Kezdte értékelését Simeone, aki ha nem is mondta ki, azzal kapcsolatban is ejtett pár gondolatot, hogy az Atleti reálisan nézve kiszállt a bajnoki címért folytatott versenyfutásból.

“Ugyan azt a pozíciót foglaljuk el mint a forduló előtt. A hátralévő meccseinken megpróbáljuk a lehető legtöbb pontot begyűjteni. Sok jó dolgot csinálunk, de hibázunk is. Ahogy mondtam a célunk az, hogy a lehető legtöbb pontot begyűjtsük, és biztos vagyok benne, hogy a játékosaim így állnak ehhez!” – Így Simeone, hangsúlyozva azt is, hogy a futballistáknak most egy nagyon fontos válogatott szünet következik. “Minden futballista számára fontos, hogy a válogatottban játszhasson. Közeledik a világbajnokság, ez pedig lehetőséget nyújt számukra, hogy a nemzeti csapatukkal készüljenek a tornára. Nekünk most nincs más feladatunk, meg kell várnunk míg visszatérnek, majd utána a lehető legjobban felkészülnünk a folytatásra.”